Rotaract klub Sevnica

Rotaract klub Sevnica je bil ustanovljen s slovesnim Charterjem 1. aprila 2016 na Gradu Sevnica. Smo prostovoljno in humanitarno društvo, ki sodi v skupino Rotary International. Trenutno štejemo 20 članov.

V svojih nekaj letih obstoja smo začeli in nadgradili že veliko projektov, med katerimi so najpomembnejši gotovo naši že tradicionalni BBQ & BEER FEST na Platzu, »body positivity« modna revija z namenom Ženske za ženske na Gradu Sevnica in decembrska humanitarna akcija »Mesec obdarovanja«, pri kateri sodelujemo skupaj s Študentskim klubom Sevnica. Skozi naše akcije in dogodke skušamo širiti pomembna sporočila, ob enem pa pomagamo družinam in posameznikom v stiski. Te največkrat poiščemo v domačem okolju.

V prihodnosti želimo v Sevnici postati še bolj prepoznavni in mlade vzpodbuditi, da se udeležujejo naših dobrodelnih dogodkov, ki so vedno obogateni tudi z veliko mero zabave. V naše projekte je vloženo veliko dela in prostovoljnih ur, zato je največje plačilo za naše delo, prav podpora ljudi in obisk naših prireditev.

Rotaract klub Sevnica v rotarijskem letu 2020/2021 vodi predsednik Gal Safran.

Prisotni smo na: